Informacije o kupovini

Besplatna dostava za narudžbe iznad 40 € . Cijena dostave za narudžbe do 40 € iznosi 4,99 €. 

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se često već idući radni dan OVS kurirskom službom, a ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

 

Ukoliko stanje artikala nije prikazano na stranici  možete stanje provjeriti putem e-maila.

Ukoliko je stanje iskazano na stranici artikla onda je raspoloživ i spreman za isporuku, uz mogućnost da stanje između skladišta i računalnog sustava u trenutku narudžbe nije bio točan i artikl je rasprodan o čemu ćemo Vas odmah obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke.

Nakon narudžbe dobit ćete potvrdu odnosno obavijest o narudžbi na e-mail koji ste upisali pri narudžbi.

Informacije o plaćanju

Tri su načina plaćanja u web trgovini:

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Uplata na račun: Nakon narudžbe primit ćete potvrdu narudžbe na e-mail, a u tijeku radnog dana predračun za plaćanje na e-mail koji ste naznačili u formularu za završetak procesa kupovine zajedno sa obavijesti o dobavljivosti artikala iz narudžbe ukoliko ih trenutno nema na stanju. Molimo da u dijelu “Napomena uz narudžbu” upišete ukoliko trebate R1 račun, te unesete OIB i naziv poduzeća.

Plaćanje karticama (jednokratno i obročno plaćanje): CorvusPay plaćanje – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Wishlist predstavlja popis proizvoda koji vam se dopada te ga želite zabilježiti u svom računu kako bi ih lakše pronašli prilikom sljedeće kupovine.

Povrat možete napraviti unutar 14 dana od isporuke narudžbe.