Priča o Calibri

Kako je sve počelo

Calibra – češka marka za hranu za životinje temelji se na zajedničkom radu skupine veterinara koji su bili (i jesu) oduševljeni kolege i prijatelji.

Krajem 1990-ih, dr. Jaromír Koudela, progresivni veterinar i voditelj, uspio je izgraditi veterinarsku distribucijsku tvrtku Noviko. Ova je tvrtka bila plod entuzijazma i zajedničkog rada sedam prijatelja, od kojih je pet bivših kolega studenata na Sveučilištu za veterinarske i farmaceutske znanosti u Brnu. Ovo je bila izuzetno kreativna grupa koja je rasla jednako brzo kao i sama tvrtka.

 

calibra pets

Kućni ljubimci Calibri znače sve

Prijatelji (čak i oni najbolji), članovi obitelji, prijatelji, slobodni prijatelji … ali ubrzo, svi pozitivni sinonimi kojih se možda sjetite. Mi u Calibri provodili smo puno vremena s kućnim ljubimcima i zbog posla i iz zadovoljstva. Stoga je zdravlje vaših pasa i mačaka uvijek na prvom mjestu. Kućni ljubimci su nam najveći motiv, kao i savjetnici i kritičari.

Daljnji razvoj

Marka Calibra doživjela je velik i uspješan razvoj. Njegov portfelj trenutno pokriva liniju superpremijuma i vrhunske životinjske hrane te omiljene poslastice Joy. Ponosni smo što možemo ponuditi i veterinarske dijete koje imaju visoke zahtjeve u pogledu kvalitete sastava.

Mi iz Calibrinog tima ponosni smo što svoje proizvode izvozimo u preko 20 zemalja širom svijeta, kao i što se naši međunarodni timovi pridržavaju istih vrijednosti i želje da rade kao krajem 1990-ih u Brnu. Stoga i dalje težimo razvoju vrhunskih proizvoda za kućne ljubimce, sada već i širom svijeta.

Calibra brand

calibra-logo-claim jpg

Ideja o vlastitoj robnoj marki za životinjsku hranu datira iz 2001. Iako ova ideja nije osobito inventivna, glavna razlika ležala je u jasnoj viziji. Briga o kućnim ljubimcima i njihovo zdravlje uvijek su bili pokretač ovog mladog tima veterinara; stoga osnivači tvrtke vode jasnu viziju od nule. Poželjno je usredotočiti se na kvalitetu i promovirati zdrav i dug život kućnih ljubimaca okruženi njihovim vlasnicima.

To je moguće zahvaljujući koordiniranoj suradnji timova koji se sastoje od stručnjaka za prehranu i zdravlje životinja, laboratorijske dijagnostike, veterinara s praktičnim iskustvom, tehnologa i stručnjaka za proizvodnju, dizajnera itd. Dobro uravnotežene Calibrine formule stabilni su rezultat izvrsne i dugotrajne suradnje vodećih stručnjaka i sveučilišta.

Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.

Koristimo kolačiće za optimizaciju naše stranice kako bismo vam pružili najrelevantnije informacije i što bolje korisničko iskustvo. Također, koristimo Analytics.