Hrana za pse

Calibra Superpremium Life linija

calibra life hrana

Zahvaljujući pažljivo odabranim aditivima povoljno djeluje na razvoj imuniteta psa, kao i na njegov cjelokupni rast i razvoj. Proteini životinjskog izvora osiguravaju kvalitetu i visoku hranjivu vrijednost hrane.

Osnovna filozofija Life linije je visok udio mesa i visoka hranjiva vrijednost

Svi su recepti Life kompletni i sadrže sve što vaš ljubimac treba da bi uspio. Pod tim mislimo na idealan omjer bjelančevina, ugljikohidrata i svih hranjivih dodataka koji su fino prilagođeni za svaku dobnu i težinsku kategoriju – od štenaca do starijih pasa. Ukratko, linija proizvoda dizajnirana je za njegu i zaštitu vašeg psa tijekom cijelog života. To je jednostavno život

700 calibra life banner new line 840x300 12

Prednosti Life hrane

  • Visok udio mesa (do 52%)
  • Do 90% bjelančevina životinjskog podrijetla
  • Nisko zrnasto (samo riža)
  • 100% jedan protein (piletina ili janjetina)
  • Visoko korisni aditivi

O sastavu linije Life

Kada smo razvijali liniju proizvoda Life, pažljivo smo dotjerali svaki pojedini recept koristeći sva dosadašnja znanja. Surađujemo ne samo s veterinarima već i s nutricionističkim stručnjacima.

blog post

Probiotike dodajemo u Life posebno zbog njihovih superiornih učinaka na organizam. Koristimo inaktivirani oblik, označen kao Lactobacillus acidophilus HA-122 (inaktiviran). U ovom je obliku riječ o neživom probiotičkom soju laktobacila s paraprobiotičkim učincima. To znači da sadrži iste komponente kao i žive bakterije laktobacili koje se obično nalaze u crijevima i ima slične učinke.

Više o Lactobacillus acidophilus

blog post 1

Lactobacillus acidophilus je probiotik – žive bakterije – obično se nalaze u prirodnoj crijevnoj mikroflori. Kao dio ekosustava probavnog trakta, pomaže kod:

  •  Probava
  • Održavanje probavne ravnoteže
  • Jačanje zaštitne barijere crijevne stijenke protiv patogena i toksina i njihove apsorpcije

Također pozitivno utječe na probavu, a time i na imunološki sustav. Budući da drugi čimbenici (lijekovi, nepravilno hranjenje, toksini itd.) Mogu dovesti do neravnoteže u crijevnoj mikroflori, dobro je redovito dopunjavati probioticima.

Imamo 14 jedinstvenih recepata za vašeg ljubimca - otkrijte ih sve:

calibra life

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)